ΔΙΑ ΒΙΟΥ

ΔΙΑ ΒΙΟΥ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφή σας στα προγράμματα της επιλογής σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την αίτηση και να μας την αποστείλετε, καθώς επίσης και μια απλή φωτοτυπία ταυτότητας. Η φωτοτυπία ταυτότητας είναι απαραίτητη.
Παρακαλούμε σημειώνετε το e-mail σας για την καλύτερη μεταξύ μας επικοινωνία και ενημέρωσή σας για τα προγράμματα που υλοποιούνται.
Οι αιτήσεις σας μπορούν να στέλνονται μέσω mail, fax και φυσικά να συμπληρώνονται αυτοπροσώπως στα γραφεία μας, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ. Μυλοποτάμου) στο ισόγειο του Δημαρχείου Μυλοποτάμου στο Πέραμα.

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ.

2 σχόλια:

  1. Θελω να ρωτησω αν υπαρχουν θεσεις κενες για το προγραμμα για το περιβάλλον που θα κάνετε.Αν ειναι επιδοτουμενο,αν χρειαζεται καρτα ανεργίας και άν επηρεαζει καποιον που λαμβανει το μηνιαιο ταμείο ανεργιας.Ευχαριστω!Το τηλ μου 6976457864 Μαρκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν μη επιδοτούμενο και ναι υπάρχουν κενές θέσεις. Δεν επηρεάζει φυσικά κάποιον που μπαίνει στο ταμείο ανεργίας και μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε με μια απλή φωτοτυπία ταυτότητας μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή